13
Komen

kehebatan cream collagen plus vit E ^_^







hai hai... holaaa... apa kabar korang semua..?? sehat..?? alhamdulilah kalo semua dalam keadaan sehhat.. kalo ada seiapa yg tak sehat tu saya doa kan semoga dia cepat sembuh.. :)

okk!! saya nak cerita kan sedikit pasal cream collagen nie... oraitt!! korang yg belom pernah dngr pasal COLLAGEN meh saya bg taw... tak lama mana la saya meniaga on9 nie.. baru2 je kot.. bermula dari makcik nya saif, yaitu CHIKTA nama nyaa.. dia mula promote kan cream collagen nie sama kawan2 dia.. memang terbaik la chik ta.... salut deh sama dia.. dia cakap la sama kawan dia yg cream tu memang ok.. tanpa ada sebarang pic selepas or sebelom... tapi dengan keaykinan chik ta.. kawan dia pon nak membeli.. then saya pon pos kan barang ke kawan nya.. dalam masa seminggu or 2minggu lebih cream tu memang hebat.. muka cstmr yg pakai pon dah boleh nampak perubahan... ALHAMDULILAH ... dia kata jeragat kat muka dia dah bekurangan.. happy nya saya mendengar hasil dari cstmr tu... dari situ la saya mulai promote kan sama kawan2 tentang cream collagen nie...

bermula dari tahun lepas 1cstmr berasal dari kedah jugak... dia beli dan beli sampai ke sekarang dia pon masi beli lg sama sayaa... mybe cream tu po kena kt muka diaa.... sebap tu dia beli lg...

then kawan saya afira.. saya pos kan satu set cream collagen ke penang.. afira baru je sembuh dari sakit demam CAMPAK then banyak bekas hitam2 pada muka diaa... bila dia pakai je muka dia dah bersih licin.. yemeh....?? macm tak caya je kan.. yups.. saya memang tak cayaa.. tapi bila saya tengok gambar dia yg tanpa edit memang licin muka dia.. ^_^ meh tengok dia punya chating bersama saya.. :)

naahhh. itu pengakuan dari kawan saya afira shasa
 cstmr saya dari penang... ya dia jugak kawan baik sayaa... ^_^
 

okkk!! yg tadi  pengakuan seorang cstmr dari penang... sekarang kita lanjut plak pengakuan seorang cstmr dari shah alam : mula2 dia tanya saya pakai apa...?? saya pon jwb la pakai cream collagen.. cream colagen tu cemana.... bla bla bla... mcm2 la dia tanya... tanya punya tanya akhirnya dia beli jugak... dia beli 2set satu untuk dia satu lg untuk kawan nyaa.. bila barang dah sampai je dia bg taw sayaa.. then lepas seminggu macm tu dia pakai cream collagen tu.. dia tanya saya kenapa kulit muka  masih mengelupas lg...?? saya pon jawab mungkin muka awak banyak sel kulit mati kot.. sebap tu masi mengelupas... dah nak masuk duaminggu nie dia kata... bla bla bla...~~ dah leps 5hari dia msg saya di FB nak tau dia cakap apa.. meh tngok kt bawah nie.. ^_^

ni la pengakuan dari ZIE INTAN


then yg last sekali pengakuan dari kawan saya NURA FIKA.. huhuh.. saje je suh dia terai pakai cream collagen nie... alhamdulilah.. hasil nya menjadi jugak.. ^_^ nak taw dia kata apa tengok kt bawah nie..

ni la cstmr saya yg berpuas hati karena memakai cream collagen... ^_^
 ni la dia cream collagen ^_^korang leh cari kt mana2... tapi harga tu saya takleh faktor kan.. sebap tak semua owng jual dngn harga yg sama... selamat mencoba kawan.. 




p/s:saya berani promote cream nie karena saya sendiri telah mencoba nya... korang bila lg..??  ^_^




terima kasih sudi membaca kalo suka like la ^_^

13 flowers yg sudi koment di blogg nova:

ucupiza berkata...

mcm best je k.nova..
brape hrganya k.nova

NOVA berkata...

@ucupiza untuk kawan harga rahasia sikit... inbox akak kt fb k.. :)

iela_dekla berkata...

kak bpe ringgit kak??? nnti kak reply kt msg fb ya....skrang jrang buka blog...intrnet lmbab...

NOVA berkata...

@iela_dekla ok sayang... akak dah msg ke fb.. :)

Miss AdDA berkata...

hohoho .. sdg menggunakannya . dan muka sdg menggelupas .. :)

Cik Aya berkata...

nova bape rm ya?hurmmmm xpanas ke cream 2

Cik Aya berkata...

nova fb nova ape ya?

NOVA berkata...

@Cik Aya ye sis... dalm blogg tu kan fb sayaa.. :) coba tengok sebelah kiri benda comel tu la fb ada tweett..

Cik Aya berkata...

nova hurmmm xdpaat link fb nova r

NOVA berkata...

@Cik Aya sila cari fb Nova Love Saif

Izyan Masri berkata...

NOVA PUNYA COLLAGEN MESTI BAGUS.TU YG DAPAT BF FUTURE HUSBAND HANDSOME TU XD

NOVA berkata...

hihihihi... sis niee... ngengada aih... cream tu yg bagus.. takda kena mengena dngn si kering saya.. hehhehehe

LubLy berkata...

salam nova..cream nieh kt mana ada jual ek?

BEN ASHAARI

! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ !

salji2 turun

bacground